Gjermanisht shqiptaro-zvicerane

 BiLiKiD 

Gruplojëra dygjuhëshe 

zvicërgjermanisht-shqip 

 dy gjuhë 

dy udhëheqëse gruploje 

dy herë kujdes dhe vëmendje 

Për fëmijë nga 3-5 vjeç 

Në gruplojën dygjuhëshe BiLiKiD takohen dhjetë fëmijë nga mosha 3-vjeçare për të bërë lojëra, punëdore, pikturë, për të dëgjuar dhe treguar përalla, për të lëvizur e kënduar.

Gruploja BiLiKiD drejtohet nga dy udhëheqëse gruploje. Njëra punon me fëmijët në shqip, tjera në dialekt zvicërgjerman. 

BiLiKiD dëshiron të përgatisë fëmijët në mënyrë optimale për kopshtin e fëmijëve: 

• Fëmijët mësojnë të luajnë së bashku në grup. 

• Fëmijët ndihmohen në zhvillimin e tyre gjuhësor: Ata zgjerojnë njohuritë e gjuhës së tyre të parë dhe mësojnë të kuptojnë e të flasin dialektin zvicërgjerman. 

• Fëmijët mësojnë të formësojnë në mënyrë kreative me lapsa, letër, ngjitës, gërshërë dhe materiale të ndryshme. 

BiLiKiD dëshiron t'ju ndihmojë juve si prindër për të përgatitur fëmijët tuaj për kopshtin e fëmijëve. Për këtë arsye ka disa takime në vit me prindër lidhur me tema të ndryshme: 

sistemi shkollor zviceran, ushqimi dhe lëvizja, rëndësia e përallave dhe librave me figura për suksesin shkollor etj. 

Në takimet me prindër, ju mund të lidhni edhe kontakte me prindër 

të tjerë dhe të shkëmbeni provoja. 

Ku: GFZ Familienzentrum Katzenbach, Glatttalstrasse 1, 8052 Zürich 

Kur: Të shtunën paradite prej orës 9.30 deri 12.00 

Me kënaqësi ju japim informata me telefon: 

Trendelina Jaha: 076 450 19 63 / 044 400 58 74; hvL04+ji4+rv6OfZ7Ofu58bu6fLr5+-qqOXp6w@nospam

baby_girl.jpg
empty